نخستین جلسۀ هماهنگی پیرامون موضوعات مبارزه با فساد اداری در سطح حکومت، برگزار گردید

 

نخستین جلسۀ هماهنگی پیرامون موضوعات مبارزه با فساد اداری در سطح حکومت، به رهبری داکتر فضل محمود فضلی رئیس عمومی اداره امور ریاست جمهوری در قصر چهارچنار برگزار گردید.
در این جلسه ابتدا، داکتر فضل محمود فضلی هدف از برگزاری جلسات هماهنگی پیرامون موضوعات مبارزه با فساد اداری را بیان داشته گفت که تلاش این است تا تحرک در ادارات در مقابل مبارزه با فساد ایجاد گردد و فاصله میان دولت و ملت بیشتر از این کم گردد، تا رهبری دولت جمهوری اسلامی افغانستان در کنفرانس جنیوا با آمادگی کامل برود.
رئیس عمومی اداره امور ریاست جمهوری افزود که پیشکش نمودن گزارشات و طرح ها تکمیل شده مرتبط به مبارزه با فساد اداری در جلسات شورای عالی حاکمیت قانون و حکومتداری، تحلیل مشکلات و چالش های مبارزه با فساد و اخذ تصامیم لازم، حصول اطمینان از اجراات و تطبیق فیصله های شورای عالی حاکمیت قانون و حکومتداری، از اهدار اساسی برگزاری این جلسات می باشد.
داکتر فضل محمود فضلی همچنان یادآور شد که جامعه جهانی با افغانستان الی سال ۲۰۲۴ تعهد به کمک و همکاری کرده است و باید بدانیم، تا زمانی که در سکتورهای مهم دولتی فساد را ختم ننمائیم و نهادهای خویش را تقویت نکنیم، کمک و حمایت شرکای بین المللی را از دست خواهیم داد. وی افزود: بناً، امیدوارم تا نهادهای عدلی و قضایی و ادارات تامین کننده قانون با جدیت کامل و قاطعیت اقدامات جدی و سریع در راستان انجام دهند.
وی همچنان گفت که بخاطر این که پس از سال ۲۰۲۴ از منابع داخلی خویش بودجه ملی را تامین نمائیم، نیاز است تا در ادارات دولتی وقایه و مبارزه با فساد صورت گیرد تا عواید ما افزایش یابد و همچنان سطح مصارف دولتی را به شکل معقول کاهش دهیم.
در این جلسه همچنان، شاپور ژمن رئیس انسجام امور شوراهای عالی ریاست جمهوری در رابطه جلسات هماهنگی معلومات داد و حسینه رحمن رئیس سکتریت ویژه مبارزه با فساد اداری اداره امور ریاست جمهوری گزارش تکمیلی 13 بنچمارک استراتیژی مبارزه با فساد اداری، غزال حارس رئیس ادارۀ بازرس ریاست جمهوری، میوند روحانی رئیس دارالانشا کمیته میک، نمایندگان لویه څارنوالی و اداره عالی تفتیش گزارش از اجراات شان را ارائه کردند. همچنان مشکلات در تطبیق شماری از فیصله ها و هدایات مرتبط به مبارزه با فساد اداری را نیز مطرح ساختند و بحث های همه جانبه در این زمینه صورت گرفت.
رئیس عمومی اداره امور ریاست جمهوری پس از بحث ها گفت که جمع بندی و تعقیب فیصله های این جلسات و همچنان تحلیل چگونگی تاثیر تکمیل شدن هر بنچمارک به صورت کتبی به تمامی ادارات مربوطه به شکل هفته وار فرستاد می شود.