دومین جلسه کابینه: دربارهٔ استملاک زمین خط آهن و رساندن آب از بند شاه‌ و عروس به مناطق نزدیک آن بحث شد

دومین جلسه کابینه: دربارهٔ استملاک زمین خط آهن و رساندن آب از بند شاه‌ و عروس به مناطق نزدیک آن بحث شد

 

دومین جلسه کابینه امارت اسلامی افغانستان به ریاست محترم الحاج ملا محمد حسن آخند رئیس‌الوزراء، امروز دوشنبه ۱۸ محرم‌الحرام سال ۱۴۴۷ هـ ق/۲۳ سرطان ۱۴۰۴ هـ ش برگزار گردید.

این جلسه با تلاوت آیات قرآنکریم آغاز شد و در مورد شماری از مسائل مهم اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور بحث و تصامیم لازم اتخاذ شد.

در این جلسه کابینه، به هیئتی تحت ریاست وزارت مالیه وظیفه سپرده شد تا امور مربوط به استملاک زمین فاز چهارم خط آهن هرات-خواف را از نزدیک مشاهده نموده و گزارش نهایی آن را به هدف اجراآت با مقام عالی ریاست‌ الوزراء شریک سازد.

همچنان، فیصله گردید تا به هدف رساندن آب از بند تازه‌ ساخت شاه و عروس در مربوطات کابل به مناطق نزدیک آن، نشستی به ریاست شیخ الحدیث مولوی نورالحق انور رئیس عمومی اداره امور و با اشتراک نمایندگان وزارت آب و انرژی و شرکت آبرسانی برگزار گردد و نتیجه نهایی آن با مقام عالی ریاست‌ الوزراء شریک گردد.

قابل ذکر است که این جلسه کابینه پس از بحث‌ روی شماری از موضوعات مختلف دیگر و اخذ تصامیم لازم، با دعای خیر به پایان رسید.