رئیس عمومی اداره امور: شاروالی مرجع وسیع خدمت برای ملت شمرده می‌شود

رئیس عمومی اداره امور: شاروالی مرجع وسیع خدمت برای ملت شمرده می‌شود

شیخ‌الحدیث مولوی نورالحق انور، رئیس عمومی اداره امور در سومین روز سیمینار شش ‌روزه آموزشی شاروالان مرکزی ولایات و ولسوالی‌های کشور که توسط انستیتوت خدمات ملکی اداره امور برگزار شده است نیز اشتراک و سخنرانی نمود.

دوشنبه، ۱۴ ذوالقعده-۲۲ ثور 1404 هـ.ش
سومین روز سیمینار یادشده که در تالار جلسات انستیتوت خدمات ملکی برگزار شد در آن شیخ‌الحدیث مولوی نورالحق انور رئیس عمومی اداره امور، مولوی محمد اسحق آخندزاده رئیس عمومی انسجام امور شاروالی‌ها، شیخ مولوی محمد طاووس طارق، رئیس اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی، رئیسان، معاونان و شاروالان مرکزی ولایات و ولسوالی‌ها حضور داشتند.

شیخ‌الحدیث مولوی نورالحق انور گفت: هرقدر دامنه خدمت توسعه یابد، سطح اجر و ثواب نیز با آن بزرگتر می‌شود؛ هر عملی که به هدف رفاه و حل مشکلات مردم صورت گیرد در حقیقت نمایشی از اخلاص، صداقت و انسانیت است. اکنون که زمینه خدمت برای ما در جامعه مساعد گردیده است نیاز است که از فرصت به شکل بهتر استفاده شود.

رئیس عمومی اداره امور افزود که شاروالی مرجع وسیع خدمت برای مردم است؛ رسیدگی به مشکلات مسلمانان و ایجاد سهولت نه تنها وظیفه بلکه عبادت بزرگ است. زمانیکه یک شاروال با صداقت و اخلاص به نیازمندی های مردم رسیدگی می‌کند، نه تنها که مسؤولیت خویش را اداء کرده است بلکه با آن پایه های جامعه نیز مستحکم می‌شود.

سومین روز سیمینار آموزشی نیز با تلاوت قرآن‌کریم آغاز و دعای خیر به پایان رسید.