جلسه تعقیبی در مورد طرزالعمل توزیع و فروش نمرات در ساحات پلانی برگزار گردید

چهارمين جلسه کمیته تخنیکی به منظور ترتیب طرزالعمل جهت تطبیق فیصله دوم حکم شماره (۲۷۰۸/۳۷۵) عالیقدر امیرالمٶمنین حفظه الله تعالی به ریاست مولوی انجنیر احمد ضیاء خالد رئیس تسهیل سرمایه گذاری ریاست عمومی اداره امور برگزار شد.

این جلسه امروز یکشنبه (۱۷ شعبان/۲۸ دلو) در تالار جلسات این اداره برگزار گردید که در آن نمایندگان وزارت‌های شهر سازی و مسکن، عدلیه، زراعت آبیاری و مالداری، شاروالی کابل، ریاست عمومی انسجام امور شاروالی ها و ریاست اقتصاد ملی و زیربناهای اداره امور حضور داشتند.

مولوی انجنیر احمدضیاء خالد رئیس تسهیل سرمایه گذاری اداره امور گفت به اساس حکم امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی ادارات تلاش نمایند تا برای مردم زمینه آبادی و تسهیلات بیشتر را فراهم نمایند و از نمایندگان ادارات اشتراک کننده خواست که مانع کار و سرمایه گذاری شهروندان کشور نشوند بلکه برای آنها زمینه کار و سرمایه گذاری بیشتر را مساعد بسازند تا مشکلات مردم حل شود.

در این جلسه، نمایندگان ادارات اشتراک کننده در مورد ایجاد اداره چتر واحد، ساده سازی پروسه های مغلق و پیچیده، تثبیت ملکیت و صدور مجوز بحث‌های همه‌جانبه نمودند و پیشنهادات خویش را به منظور ایجاد سهولت ها برای مردم ابراز کردند.

رئیس تسهیل سرمایه‌گذاری اداره امور نظریات و پیشنهادات اعضای جلسه را به دقت استماع نمود و فیصله کرد که به منظور حل مشکلات مردم چتر واحد ایجاد شود و ادارات پروسه های پیچیده را با هماهنگی ادارات مرتبط ساده سازی نمایند تا سهولت های بیشتر برای مردم به وجود بیاید.

این جلسه که با تلاوت قرآنکریم آغاز گردیده بود با دعای خیر پایان یافت.