کار خانه های تولیدی کلالی(ظروف سفالی) حمایت میشوند

چغتای "سونرین" مسوول انستیتوت "یونس امره" از کشور دوست ترکیه پس از مشاهده از کار خانه های سنتی ولسوالی ستالف میگوید: انستیتوت "یونس امره" آماده است تاجهت معرفی، رشد، توسعه وبازاریابی صنعت سفالی افغانستان سیمینار ها و نمایشگاه ها را در بازار های داخلی و خارجی افغانستان برگزار کند.
مولوی عبدالباقی منصور رئیس امور فرهنگی ریاست عمومی اداره امور ا.ا.ا در همراهی با آقای چغتای سونرین مسوول انستیتوت "یونس امره" از کشور دوست ترکیه مورخ 7/11/1443 ه.ق، در ولسوالی ستالف ولایت کابل سفر نموده ووضعیت فعلی تولیدی کار خانه های کلالی(ظروف سفالی) را مورد بررسی قرار داد.
رئیس امور فرهنگی و اجتماعی اداره امور پس از استماع مشکلات و گزارش کار صنعت کاران در مورد اهمیت، قدمات تاریخی، فرهنگی و ارزش اقتصادی صنعت سفالی در افغانستان صحبت نموده، اطمینان داد که، امارت اسلامی افغانستان در تلاش آن است تا همیشه ارزش های ملی و دینی را محترم دانسته و بخاطر حفظ و تداوم آن سعی و تلاش نماید.
استفاده از ظروف سفالی در افغانستان به زمانه های کهن برمیگردد و صنعت گران به این باور اند، ظروف وارداتی از کشور های همسایه باعث شده است تا نقش ظروف سفالی در بازار های داخلی و خارجی کمرنگ باشد.