رئیس عمومی اداره امور: طی چند سال آینده کشور در بخش سمنت خودکفا خواهد شد
رئیس عمومی اداره امور: طی چند سال آینده کشور در بخش سمنت خودکفا خواهد شد
جلسه افتتاح کار عملی فابریکه سمنت یتیمتاق ولایت جوزجان با حضور شیخالحدیث مولوی نورالحق انور رئیس عمومی اداره امور، ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی ریاستالوزراء، ملا هدایتالله بدری وزیر معادن و پترولیم و والیان زون شمال کشور برگزار شد.
دوشنبه، دهم ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق/ هفتم ۱۴۰۵ هـ.ش.
در این جلسه رئیس عمومی اداره امور در سخنان خود گفت: فابریکههایی که به دلیل جنگهای داخلی و بیتوجهی برخی حکومتها از کار افتاده بودند، پس از روی کار آمدن امارت اسلامی بازسازی شدهاند؛ به کیفیت تولید آنها توجه شده و اکنون در امور زیربنایی، ساختمانی و انکشافی کشور مورد استفاده قرار میگیرند.
شیخالحدیث مولوی نورالحق انور، این پیشرفتها و دستآوردها را نتیجه هماهنگی سالم میان مسئوولین امارت اسلامی، رهبری واحد و حضور سرمایهگذاران متعهد و دلسوز در مسیر آبادی کشور دانست که این روند رشد اقتصادی را تقویت خواهد کرد.
رئیس عمومی اداره امور همچنان به فابریکههای سمنت قندهار و جبلالسراج اشاره کرد که کارهای آنها عملاً در جریان است و بزودی به بهرهبرداری خواهند رسید و با این اقدامات، کشور طی چند سال آینده در بخش سمنت به خودکفایی خواهد رسید.
قابل یادآوری است که کار ساخت فابریکه یتیمتاق با سرمایهگذاری ۱۶۰ میلیون دالر آغاز شده است و ظرفیت تولید روزانه آن ۳۰۰۰ تن سمنت خواهد بود و برای ۵۰۰۰ نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم فرصت شغلی ایجاد خواهد کرد.
این جلسه با تلاوت قرآنکریم آغاز و دعای خیر پایان یافت.