رئیس عمومی اداره امور برای کارکنان ریاست عمومی انسجام امور شاروالی ها بیان اصلاحی ایراد نمود
رئیس عمومی اداره امور برای کارکنان ریاست عمومی انسجام امور شاروالی ها بیان اصلاحی ایراد نمود
شیخ الحدیث مولوی نورالحق انور، رئیس عمومی اداره امور برای مسؤولین و کارکنان ریاست عمومی انسجام امور شاروالی های ریاست عمومی اداره امور در مورد اخلاص، هماهنگی، دوری از غفلت و شماری از موضوعات مرتبط دیگر سخنرانی نمود.
شیخ الحدیث مولوی نورالحق انور، گفت: لطف و رحمت الله متعال است که بالای ما اعتماد شده است و اهل ظرفیت و صلاحیت شمرده شده ایم؛ بنابراین در امور کاری اخلاص، صداقت، تلاش و هوشیاری ضرورت است. مسئوولیت به دلیل اینکه امانت است و حقوق و نیازهای مردم با آن مرتبط است؛ مکلفیت بزرگ است و نباید آنرا معمولی شمرد.
رئیس عمومی اداره امور افزود: کارکنان مؤفق کسانی هستند که در مورد وظایف خود آگاهی کافی داشته باشند و همواره به ارتقاء ظرفیتهای خویش و کسب معلومات مرتبط توجه داشته باشند.
همچنان وی با اشاره به اصل اطاعت گفت: الله متعال در اطاعت خیر و برکت قرار داده است؛ در اداره در موجودیت و یا غیاب رئیس، نباید غفلت صورت گیرد و در میان کارکنان همکاری، هماهنگی و کمک از موارد ضروری است.
این جلسه با دعای خیر پایان یافت.