در سه منطقه تفریحی مساجد جدید اعمار و به بهره‌برداری رسید

در سه منطقه تفریحی مساجد جدید اعمار و به بهره‌برداری رسید

ریاست تعمیرات، حفظ و مراقبت اداره امور سه باب مسجد را در مناطق تفریحی بالاباغ پغمان با مساحت ۱۶۵ متر مربع، در منطقه تفریحی قصر تپه پغمان با مساحت ۱۳۵ متر مربع و تپه کلوله پشته شهرنو با مساحت ۸۰ متر مربع اعمار کرد.

سه‌شنبه، چهارم ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق / اول ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
شیخ الحدیث مولوی نورالحق انور، رئیس عمومی اداره امور با مولوی محمد یوسف سعد، رئیس تعمیرات، حفظ و مراقبت و تعدادی از مسؤولین دیگر به مناسبت افتتاح این مساجد از این مناطق بازدید کردند.

رئیس عمومی اداره امور در سخنان خویش گفت که این مناطق از سال‌ها پیش مورد بازدید گردشگران داخلی و خارجی بود؛ اما مکان مشخص و مناسبی برای نماز و عبادت وجود نداشت.

شیخ الحدیث مولوی نورالحق انور، افزود: «نماز برای مسلمانان یک فریضه اساسی است و امکانات برای آن در همه جا باید فراهم باشد. در گذشته این مناطق از امکانات مختلفی برخوردار بود، اما نبود مسجد یک خلأ مهم بود. اکنون به فضل الله متعال و تلاش مسئوولین، این نیاز برطرف شد تا مردم بتوانند نمازهای خود را در زمان معین آن اداء نمایند.»

این مراسم با تلاوت قرآن کریم آغاز و دعای خیر پایان یافت.