مارکیت تجارتی خیرخواه شهر کابل طی مراسمی رسمی افتتاح و به بهره برداری سپرده شد

مارکیت تجارتی خیرخواه شهر کابل طی مراسمی رسمی افتتاح و به بهره برداری سپرده شد

مارکیت تجارتی خیرخواه در شهر کابل که امور ساخت و ساز آن قبلاً بر اساس مشارکت عامه و خصوصی آغاز شده بود، کارهای ساختمانی آن تکمیل و در یک مراسم رسمی افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.

این محفل که شام سه‌شنبه (۱۲ شعبان المعظم/ ۲۳ دلو) در مارکیت تجارتی خیرخواه برگزار شد، در آن مولوی عبدالسلام حنفی معاون اداری ریاست الوزراء، داکتر ملا عبدالواسع خادم رئیس عمومی دفتر ریاست الوزراء، اعضای کابینه، مولوی سیف‌الدین تائب معاون انسجام امور امارت ریاست عمومی اداره، مولوی محمود شاه زاهد معاون مالی و اداری اداره امور، مولوی انجنیر احمد ضیاء خالد رئیس تسهیل سرمایه‌گذاری، رؤسای ادارات و سرمایه‌گذاران حضور داشتند.

مولوی عبدالسلام حنفی معاون اداری ریاست‌الوزراء، با سخنرانی در این مراسم تقویت اقتصادی را زیربنای پیشرفت کشورها دانست و تأکید کرد که امارت اسلامی متعهد است تا کشور را در عرصه اقتصادی و سایر بخش‌ها با کشورهای منطقه و جهان همگام سازد.

مولوی سیف‌الدین تائب، معاون انسجام امور امارت ریاست عمومی اداره امور در این مراسم گفت، این اداره در تمامی بخش‌ها به ارائه خدمات همه‌جانبه به ملت متعهد است و در کنار حمایت از بخش خصوصی، تلاش دارد کشور را به سوی آبادانی سوق دهد.

همچنان در این مراسم ملا عبدالواسع خادم، رئیس دفتر ریاست‌الوزرا، اظهار داشت که پس از بازگشت امارت اسلامی به قدرت، سراسر کشور از امنیت کامل برخوردار شده و اکنون زمینه مناسبی برای سرمایه‌گذاری فراهم است. او از تمامی سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی خواست تا از این فرصت استفاده کرده و در افغانستان سرمایه‌گذاری کنند.

از جانب دیگر، مولوی انجنیر احمد ضیاء خالد، رئیس تسهیل سرمایه‌گذاری ریاست عمومی اداره امور، در مورد این پروژه معلومات مفصل ارائه کرد و افزود که جای خرسندی است کار پروژه یاد شده که به سطح آسیا یک پروژه ملی است تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است. او از سرمایه‌گذاران خواست تا در افغانستان سرمایه‌گذاری کنند و اطمینان داد که امارت اسلامی در این زمینه همکاری میکند.

وزیر کار و امور اجتماعی، معاون مالی و اداری وزارت مالیه و شماری دیگر از مقامات بلند پایه امارت اسلامی در سخنان خود از بخش خصوصی حمایت کرده و تأکید نمودند که افغانستان خانه مشترک همه است و باید برای آبادانی آن تلاش صورت گیرد.

در همین حال محمد مختار شریفی، رئیس مارکیت تجارتی خیرخواه، از حمایت و همکاری امارت اسلامی در قسمت ساخت این مارکیت قدردانی نمود و افزود، تمامی نهادهای مربوطه در تکمیل این پروژه همکاری مسؤولانه و صادقانه داشته‌اند. او همچنان از تمامی سرمایه‌گذاران کشور خواست تا در کشور خود سرمایه‌گذاری کنند.

مارکیت تجارتی خیرخواه در مساحت حدود ۱۰ هزار متر مربع زمین امارتی و بر اساس قرارداد مشارکت عامه و خصوصی، با هزینه ۳۳ میلیون دالر آمریکایی ساخته شده است.

این مارکیت دارای ۹ طبقه است که دو طبقه اول آن پارکینگ، پنج طبقه آن دوکان و دو طبقه فوقانی دفاتر اداری است که در مجموع، این مارکیت تجارتی حدود ۱۲۰۰ دوکان و دفتر دارد که در جریان ساخت و ساز این پروژه، برای هزاران نفر بگونه مستقیم و غیر مستقیم زمینه کار فراهم شده است.

این مراسم که با تلاوت قرآن کریم آغاز گردیده بود، با دعای خیر به پایان رسید.